_________________________________________________________________________________________________________________________

MIN INTERESSE FOR YOGA startede i gymnasietiden, hvor jeg "tilfældigvis" faldt over den berømte yogabog "En yogis sevbiografi" af Paramahansa Yogananda. Den satte for alvor skub i en rejse ind i yogaens forunderlige verden, som til den dag i dag har beriget mit liv usigeligt meget.  Østens visdom har fascineret og lært mig utrolig meget om både mig selv og verden omkring mig, hvilket har givet mit liv meget større mening og perspektiv. Yoga fjerner dog ikke alle problemer for én, men gør det nemmere at håndtere tingene, når livet nogle gange er svært. Jeg har herigennem fået mange redskaber, som hjælper med bedre at kunne holde balancen, når hverdagslivet sommetider udfordrer én. Jeg føler mig derfor ydmyg og taknemmelig over at have fået kendskab til yoga og meditation, som har givet mig så meget både fysisk, mentalt og spirituelt.

MIN YOGAUDDANNELSE har indtil nu formet sig således:


1990  Kursus TM Maharishi Mahesh Yogi meditationsteknik

1995  Kursus Gururaj Ananda Yogi meditationsteknikker

1997  Uddannelse til meditationslærer ved Dansk meditations Samfund

1999  Retreat meditation Self-Realization Fellowship Center - Lake Shrine (Los Angeles)

2005  Kursus Sri Rajagopalan meditativ yoga

2006  Uddannelse til yogalærer ved Dansk Yoga (2-årig)

2006  Uddannelse Sampoorna Yoga Teacher Training Course 200hr level ved Yogi Hari (Miami)

2016  Kursus Ajaya Kumar
Jeg har gennem tiden undervist i yoga og meditation på hold eller som workshop for bl.a.:


FOF Aftenskole, Horsens Musikskole, Skanderborg Ungdomsskole, Dansk skytte Union, Horsens Allstars koncert, DGI Motionsforum, Center for sundhed og trivsel, Horsens Shotokan Karate, Sct. Ibs Skole, Horsens Sundhedshus, Lido Fitness, Dansk musiker Forbund, Aalborg Symfoniorkester.   


MEDITATION:


Jeg tilbyder at undervise i forskellige meditationsteknikker - bl.a. enkle mindfulness teknikker, der giver mere nærvær og ro - både som individuel undervisning og som workshop.


Derudover underviser jeg for Dansk meditations Samfund, som tilbyder kraftfulde teknikker til personlig udvikling, større indsigt og spirituel udfoldelse.


Kontakt mig gerne for nærmere info.

YOGAHOLD:


Jeg underviser i øjeblikket faste hold i yoga og meditation hos Sundhedsteamet Horsens.


Kontakt mig gerne for nærmere info.

FIRMAYOGA:


Firmayoga er blevet IN i mange virksomheder, da det er med til at reducere stress og sygefravær på arbejdspladsen. Yoga kan således skabe både større fysisk og mental velvære til jeres firma, hvilket giver gladere og mere motiverede medarbejdere.


Kontakt mig gerne for mere info samt pris.

ENETIMER:


Nogle gange kan det være svært at passe holdundervisning ind i skemaet. Så hvis du har brug for mere frihed og flexibilitet i din yogaundervisning, så tilbyder jeg også enetimer. Her kan jeg skræddersy et yogaprogram helt efter DIT behov - og jeg kan hjælpe dig med at lave et program, som du selv kan arbejde videre med hjemme.


Kontakt mig gerne for nærmere info.


Pris: 500,- kr. pr. time

YOGA FOR MUSIKERE:


Da jeg i mange år har arbejdet både som musiker, musiklærer og yogalærer har det været en naturlig interesse for mig at undervise i "Yoga for musikere". Alle med interesse for musikudøvelse kan nemlig få styrket deres virke gennem de mange redskaber, som yogaen kan tilbyde. Vi vil først og fremmest arbejde med traditionel Hatha Yoga, som giver kroppen større styrke, smidighed og mere energi. Derudover vil der være mulighed for at arbejde med emner som f.eks. forebyggelse af arbejdsskader, arbejdsstillinger, løfteteknik, koncentration, mindfulness, meditation, præstationsangst, stresshåndtering, kost, afspænding, åndedræt og kropsbevidsthed. Alt sammen ting der vil gøre dig til en bedre musiker og give dig større velvære i dit musiske liv.   


Yoga kræver kun din krop og evt. en måtte, hvilket gør at man kan træne/meditere næsten alle steder: I øvelokalet, på hotelværelset under turnéen, på teateret inden koncerten osv. Mange fremtrædende musikere har således også fundet vej til yogaen - f.eks. Sanne Salomonsen, Gerri Halliwell, Miley Cyrus, Sting og Madonna.


Jeg har gennem tiden både undervist amatør- og professionelle musikere, musiklærere samt musikskole- og konservatorieelever.Så du er velkommen til at kontakte mig, hvis det skulle have interesse med en workshop, foredrag, privatundervisning el.lign